Valentine dinner ALO 

Dineren op het Water - Yacht Grace Kelly

Over ALO


ALO antwerp is een gloednieuwe waterfront lodge; een 100% duurzaam paviljoen aan de Scheldebocht, maar vooral een totaalconcept van ‘genieten aan het water van de mooiste
zonsondergang van Antwerpen’.


In deze nieuwe locatie herbergen 3 bruisende concepten en kunnen tot 900 personen tegelijk eten, drinken, feesten en elkaar inspireren maar vooral: elkaar ALO (komen) zeggen.


ALO antwerp is een initiatief van Lemon Group, die mee aan de wieg stond van Bocadero, en voor dit project de handen in elkaar sloeg met AsterX. AsterX is op 5 verschillende fronten bezig zijn met een groeiplan, maar zetten vooral in op dranken en belevingen. De tak ‘AsterX Evolutions’ boort vooral
nieuwe belevingen aan, waardoor de tandem met Lemon Group ook tot stand kwam, waarvan ALO antwerp het pilootproject en tevens paradepaardje is.

Dineren op het Water - Yacht Grace Kelly - de lounge
Dineren op het Water - Yacht Grace Kelly - de bar

Verras je geliefde voor valentijn op onze unieke locatie ALO met het mooiste zicht op de schelde van Antwerpen! We voorzien een heerlijk 5-gangendiner met live muziek.


Het Diner

Ontvangst met Cava en een trio van amuse

Een fijne selectie van drie verrassende amuses, elk met subtiele smaken die je smaakpapillen prikkelen

en voorbereiden op de rest van de maaltijd. 


VOORGERECHT 

Carpaccio van Rund 

Flinterdunnne malse runderlende, geserveerd met een frisse basilicumpesto, geroosterde pijnboompitten

en geraspte Parmezaanse kaas, afgewerkt met olijfolie voor een verfijnde smaakbeleving. 

*met aangepaste wijnen 


VOORGERECHT

Tomaten-pompoensoep

Een heerlijke romige soep gemaakt van zongerijpte tomaten en zoete pompoen, perfect op smaak gebracht met
een vleugje kruiden, geserveerd met een krokant stukje brood.

*met aangepaste wijnen


TUSSENGERECHT

Champagnesorbet van citroen

Een verfrissend tussengerecht om je smaakpalet te reinigen, gemaakt van citroensorbet met 

een vleugje champagne, licht en sprankelend. 

*met aangepaste wijnen


HOOFDGERECHT

Chateaubriand met warme groentjes en kroketten

Een prachtige, op de perfecte temperatuur bereiden chateaubriand, vergezeld van een 

assortiment aan seizoensgroenten en knapperige, goudbruine kroketten. 

Dit gerecht wordt geserveerd met een rijke saus naar keuze voor de ultieme smaakervaring.

*met aangepaste wijnen


DESSERT

Een feestelijk dessert, samengesteld uit delicate laagjes van mousse, chocolade en fruit, om elke zoetekauw te verrassen.

  *De maaltijd wordt afgerond met een krachtige espresso, ideaal om de smaken van het diner na te laten zinderen.

 

Arrangement = inclusief aangepaste wijnen, bier, frisdranken, waters, koffe en thee (4 uren)
(*) Indien vegetarisch of allergenen : gelieve door te geven bij boeking aub


Data

Vrijdag 14 februari 2025 (19u-23u)

Zaterdag 15 februari 2025 (19u-23u)

Zondag 16 februari 2025(12u30 - 16u30)


Prijs

€ 175,00 pp (incl BTW)