ALO antwerp is een gloednieuwe waterfront lodge; een 100% duurzaam paviljoen aan de Scheldebocht, maar vooral een totaalconcept van ‘genieten aan het water van de mooiste
zonsondergang van Antwerpen’.
In deze nieuwe locatie herbergen 3 bruisende concepten en kunnen tot 900 personen tegelijk eten, drinken, feesten en elkaar inspireren maar vooral: elkaar ALO (komen) zeggen.
ALO antwerp is een initiatief van Lemon Group, die mee aan de wieg stond van Bocadero, en voor dit project de handen in elkaar sloeg met AsterX. AsterX is op 5 verschillende fronten bezig zijn met een groeiplan, maar zetten vooral in op dranken en belevingen. De tak ‘AsterX Evolutions’ boort vooral
nieuwe belevingen aan, waardoor de tandem met Lemon Group ook tot stand kwam, waarvan ALO antwerp het pilootproject en tevens paradepaardje is.
Verras je geliefde voor valentijn op onze unieke locatie ALO met het mooiste zicht op de schelde van Antwerpen! We voorzien een heerlijk 5-gangendiner met live muziek.
Ontvangst met Cava en een trio van amuse
Een fijne selectie van drie verrassende amuses, elk met subtiele smaken die je smaakpapillen prikkelen
en voorbereiden op de rest van de maaltijd.
VOORGERECHT
Carpaccio van Rund
Flinterdunnne malse runderlende, geserveerd met een frisse basilicumpesto, geroosterde pijnboompitten
en geraspte Parmezaanse kaas, afgewerkt met olijfolie voor een verfijnde smaakbeleving.
*met aangepaste wijnen
VOORGERECHT
Tomaten-pompoensoep
Een heerlijke romige soep gemaakt van zongerijpte tomaten en zoete pompoen, perfect op smaak gebracht met
een vleugje kruiden, geserveerd met een krokant stukje brood.
*met aangepaste wijnen
TUSSENGERECHT
Champagnesorbet van citroen
Een verfrissend tussengerecht om je smaakpalet te reinigen, gemaakt van citroensorbet met
een vleugje champagne, licht en sprankelend.
*met aangepaste wijnen
HOOFDGERECHT
Chateaubriand met warme groentjes en kroketten
Een prachtige, op de perfecte temperatuur bereiden chateaubriand, vergezeld van een
assortiment aan seizoensgroenten en knapperige, goudbruine kroketten.
Dit gerecht wordt geserveerd met een rijke saus naar keuze voor de ultieme smaakervaring.
*met aangepaste wijnen
DESSERT
Een feestelijk dessert, samengesteld uit delicate laagjes van mousse, chocolade en fruit, om elke zoetekauw te verrassen.
*De maaltijd wordt afgerond met een krachtige espresso, ideaal om de smaken van het diner na te laten zinderen.
Arrangement = inclusief aangepaste wijnen, bier, frisdranken, waters, koffe en thee (4 uren)
(*) Indien vegetarisch of allergenen : gelieve door te geven bij boeking aub
Vrijdag 14 februari 2025 (19u-23u)
Zaterdag 15 februari 2025 (19u-23u)
Zondag 16 februari 2025(12u30 - 16u30)
€ 175,00 pp (incl BTW)
Copyright © Alle rechten voorbehouden