STERRENDINER op het WATER

Begin oktober 2020 genoten alle aanwezigen van een heerlijk 4-gangen diner door Olivier de Vinck (restaurant Kommilfoo*) aan boord van het gloednieuwe schip Blue Rhapsody. Daarom hebben we een nieuwe editie gepland rond Moederdag 2021, opnieuw met Olivier de Vinck als sterrenchef, met vertrek aan het Havenhuis en vaartocht door de Antwerpse haven.


Het Diner

Amuses

  • Taco van koolrabi - salade van krab
  • Hollandse nieuwe maatje -  jus van groene bonen – espuma komkommer
  • Sardine – kikkererwt – tomaat – olie citroenmelisse
  • glas Champagne

4-gangen diner

  • VG: Hamachi uit Zeeland – “dry-aged” - crémeux van geitenkaas “Polle” – gazpacho Green Zebra – dilleolie
  • TG: Kabeljauw – zeeuwse mosselen – paksoi – jus van Kreeft
  • HG: Duif uit Anjou – billetje gekarameliseerd – kampernoelies – crème van gebrande knolselder – jus met gefermenteerde bramen – hazelnoot - spekkaantjes
  • Dessert: Aardbeien  – gemarineerd - ganache van Valrhona “inspiration fraise” – mousse van mascarpone - ijs van bosvruchten en viooltjes – crumble van pistache


Koffie of thee met garnituur

Aangepaste wijnen en waters inbegrepen


Data

Vrijdag 13 augustus 2021 (19-23u)

Zaterdag 14 augustus 2021 (19-23u)

Zondag 15 augustus 2021 (18-22u)


Prijs

€ 210 pp, incl BTW(*)

(*) indien we niet kan uitvaren omwille van lockdown-regelingen, kan je gratis omboeken naar een andere dinerbeleving OF je geld terugvragen.

Reserveer en betaal met Ucoin
Olivier de Vinck (Kommilfoo)
Olvier de Vinck (Kommilfoo)

Enkele reacties van aanwezigen:


"Meer dan super, onthaal, service, locatie maar vooral het diner. Voor de eerste keer geef ik tien op tien en wij gaan al tientallen jaren één of meerdere keren per week uit eten, ... dit verbeteren kan haast niet".


"Het was een super leuke ervaring"


"Het was top!!! chef bezig gezien, schitterend"


"Het was gewoon top, af!!! Echt van genoten, een échte aanrader, om veilig, en ontspannen, te genieten, in deze coronatijd."

Dineren op het Water - Yacht Grace Kelly

Over Blue Rhapsody


Een once in a lifetime moment. Dat is de komst van Blue Rhapsody, het schip dat we speciaal en uitsluitend voor evenementiële doeleinden lieten bouwen.


Het schip – 85 meter lang en 11,45 meter breed, is groots, modern, luxueus en verleidelijk met sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen.


Het schip is voorzien van een indrukwekkende bijlboeg en combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Daarnaast wordt service van het hoogste niveau geboden.


Dit fonkelnieuwe schip is sinds juli 2019 dé locatie voor varende evenementen in Nederland, België en Duitsland.


Blue Rhapsody staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden. Een exclusieve lancering van een nieuw merk, een galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 gasten: zij biedt een breed scala aan arrangementen.


Bereid je voor op een next level evenement.

Bereid je voor op Blue Rhapsody.


Corona Proof

Het in 2019 gebouwde schip heeft een ventilatiesysteem wat continu verse lucht aanzuigt van buitenaf, je zit als het ware dus buiten (maar met een dak boven je hoofd).

Sterrendiner op het Water - Blue Rhapsody - de lounge

Sterrendiner op het Water werd mede mogelijk gemaakt door: