HANDELSBEURS UNPLUGGED

Geniet van een heerlijk 4-gangen diner door Fiera in de iconische Handelsbeurs Antwerpen met een akoestische sessie van een Jef Neve: gegarandeerd een exclusieve, corona-proof topavond!

Diner (19u-23u)

Amuse met bubbels

4-gangendiner aan tafel

Aangepaste wijnen en waters

Reserveer en betaal met Ucoin

Geen diner maar toch Jef Neve?

Kies dan één van de volgende mogelijkheden:

(onderstaande formules starten om 20u, concert om 21u)

Champagne

Champagne Moët&Chandon Brut

(1 fles per 2 personen)

2 apero-hapjes

Dessert

Koffie of thee

Tafeltje van 2 of 4 personen

Etage (20-23u)

Prosecco, witte of rode wijn
(1 fles per 2 personen)

Dessert

Koffie of thee

Tafeltje van 2 of 4 personen

Reserveer en betaal met Ucoin

Prijzen

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW. (*)
Bij boeking kunt u allergenen doorgeven en kiezen voor een factuur.

met

Jef Neve

Foto: Cees van de ven

datum

artiest

Concert

Etage

Champagne

Diner


Za 3 juli

Jef Neve solo

€ 115 pp

€ 145 pp

€ 179 pp

Handelsbeurs Unplugged

Ingang en Parking

Ingang Handelsbeurs via Borzestraat - De Handelsbeurs is ook mindervalide-proof met WC op gelijkvloers en lift naar de etage.

Boek je parking vooraf en met meer dan 50% korting bij Q-Park Handelsbeurs (inrit Sint Katelijnevest 55) via deze link en ervaar contactloos parkeren. 

Over Fiera

Fiera staat in het Italiaans voor "de betere beurs" en verwijst naar de feeërieke Schippersbeurs en Handelsbeurs in Antwerpen. Maar het betekent ook fier. Fier dat we onze gasten mogen ontvangen voor een unieke beleving: we nemen hen mee op reis dankzij onze eerlijke keuken met invloeden van over de hele wereld, een kosmopolitisch decor en sfeervolle muziek.
Meer info over restaurant Fiera?

Corona-proof

Alle dinertafels en concertstoelen staan ruim uit elkaar waardoor er een zeer beperkt aantal zitplaatsen per avond zijn. Alcoholdispensers zijn beschikbaar aan de ingang. Onthaal en begeleiding gebeurt contactloos en uiteraard met mondmaskers. Toiletten worden continu ontsmet. U dient een mondmasker te dragen bij verplaatsingen van en naar uw tafel; aan tafel mag u het masker veilig opbergen en wordt u uiteraard door ons bediend.

Handelsbeurs Antwerpen

Verscholen in het historisch hart van Antwerpen pronkt dit fenomenaal neogotische pand met zijn florale vormentaal, een voorloper van de Art Nouveau, dat hart en ziel verovert. Op deze plek werden de allereerste effecten in Europa verhandeld. Het gebouw wordt ook wel "de moeder van alle beurzen" genoemd omdat daarna tal van kopieën werden gebouwd, o.a. in Londen en Amsterdam. Vorig jaar werd het iconische gebouw volledig gerenoveerd en straalt als nooit tevoren.


Naast het indrukwekkende beursplein – perfect voor grote congressen, feesten of presentaties – beschikt de Handelsbeurs over 10 multifunctionele zalen en break-out rooms op de eerste etage met decoratieve glas-in-loodramen, prachtige parketvloeren en hoge plafonds. Meer info over handelsbeurs?

Powered by