DINER in WONDERLAND

Geniet van een heerlijk 3-gangen diner verzorgd door Elisabeth Catering in de prachtig gerestaureerde Marmeren Zaal van ZOO Antwerpen. Aansluitend bezoek je het Lichtfestival Alice in Wonderland van de makers van China Light ZOO. Een wonderlijke avond!


Het Diner

Ontvangst met bubbels, 3 amuses en tafelhapjes

3-gangendiner aan tafel

VG: Bouillon van komkommer en yoghurt met feta, rode ui en kerstomaten
HG: Noordzeevis met citroenaardappelen, courgette, aubergine en tomatencoulis
DS: Panna cotta van amandelmelk met crumble van Jules Destrooper en gel van Napoleonsnoepjes

Wijnen, bier, frisdranken, waters en koffie en thee (3 uren)

Na het diner, rond 20u30 nodigen we je uit voor de wandeling door het lichtfestival (sluit om 21u45).


DATUM

Zaterdag 11 december 2021 (17u30 - 21u45)


Prijs

€ 135 pp (incl BTW)


Corona-proof

Alle dinertafels (max.6p/tafel) staan ruim uit elkaar waardoor er een zeer beperkt aantal zitplaatsen per avond zijn. Alcoholdispensers zijn beschikbaar aan de ingang. Onthaal en begeleding gebeurt contactloos en uiteraard met mondmaskers. Toiletten worden continu ontsmet. U dient een mondmasker te dragen bij verplaatsingen van en naar uw tafel; aan tafel mag u het masker veilig opbergen en wordt u uiteraard door ons bediend.

Reserveer en betaal met Ucoin

Ingang en Parking

Ingang Marmeren Zaal via ingang ZOO, Koningin Astridplein 20-26

Parkeren kan ondergronds in Q-Park Astridplein (inrit K. Astridplein 41)

Volg het konijn

en duik in de heerlijke, knotsgekke droomwereld van Alice in Wonderland. Een wondermooi lichtfeest waar echt alles mogelijk is. Van de makers van China Light ZOO.

Alice in Wonderland

Alice in Wonderland, is een kinderboek uit 1865, dat nog steeds tot de verbeelding spreekt. Niet alleen kinderen vinden het prachtig, maar ook volwassenen zijn gefascineerd door de avonturen van Alice. En dat niet alleen voor de “fun”, het verhaal over Alice in Wonderland is ook onderwerp van studie voor filosofen, literatuur-critici en psycho-analisten. Allemaal vinden zij iets van hun gading in de vreemde gebeurtenissen en merkwaardige personages.

ZOO Antwerpen

Bij het betreden van de Marmeren zaal overvalt je een bijzonder ruimtegevoel. Rijzige zuilen,
opgetrokken uit massieve blokken roze marmer, rusten er op bronzen sokkels. Ze dragen het hoge
plafond in pure Art Nouveau stijl, een unieke combinatie van staal en eik. Hoge ramen trekken veel licht naar binnen of rode fluwelen gordijnen houden het eerder intiem. Hier geen wanden in gipskarton, maar kwaliteit en duurzaamheid van een andere tijd. De sfeer van de Belle Epoque hangt er nog steeds, net als de grandeur van Koninklijke gala’s...een waardig kader voor uw feesten, recepties of congressen.

Meer info over de zalen van de ZOO?