PRAKTISCH

WAAR VERTREKKEN WE


Antwerpen (Sunset DC + Sterrendiner ohW)

Aan het prachtige Havenhuis te Antwerpen - ontworpen door Zaha Hadid.

Je vindt de Grace Kelly of Blue Rhapsody aan de Noordkaai van het Kattendijkdok (Zaha Hadidplein); het schip vaart af 30 minuten na welkomstuur, of eerder indien alle gasten aan boord zijn.

Gent (Sterrendiner op Gents Water)

Aan het Havenhuis te Gent, Rigakaai.

Je vindt de Blue Rhapsody aan de Rigakaai; het schip vaart af 30 minuten na welkomstuur, of eerder indien alle gasten aan boord zijn.

Stipt vertrek

Indien je toch verlaat bent: geen paniek, contacteer ons per telefoon

Bereikbaarheid KattendijkdokMet de wagen

Op de ring rond Antwerpen neem je afrit 1 (Merksem / Kinepolis). Parkeren kan je op de parking van Port of Antwerp (naast het Pomphuis) = Merantistraat.Met openbaar vervoer

Neem tram 24 tot eindhalte Havenhuis. Deze tram stopt o.a. in het Centraal Station (spoor 3) en rijdt via Deurne tot in Borsbeek.Met de fiets of A-velo

Er bevindt zich een A-velo station aan het Havenhuis (Mexiostraat) en voldoende openlucht fietsstallingen indien je met je eigen fiets toekomt.


Rolstoelvriendelijk

Blue Rhapsody heeft een ingebouwde lift voor rolstoelen/mindervaliden. Verwittig ons vooraf zodat we je ook toegang kunnen geven om met de wagen of taxi op het Zaha Hadidplein te rijden tot aan de ingang van het schip (de wagen moet daarna geparkeerd worden zoals hierboven beschreven).


Grace Kelly heeft helaas geen ingebouwde lift voor rolstoelen/mindervaliden maar we helpen je heel graag aan boord.

Bereikbaarheid RigakaaiMet de wagen

Op de R4 ring rond Gent, richting Oostakker, ga je aan het einde van de R4 linksaf en rij je op de vliegtuiglaan. Rij ongeveer 2km rechtdoor; aan je linkerkant rij je voorbij WEBA/Decathlon en daarna direct links op de parking ervan. Aan je rechterkant van de vliegtuiglaan is de Rigakaai, waar tevens een 40-tal parkeerplaatsen zijn.


Met het openbaar vervoer
Bus 6 van De Lijnrijdt van Gent Watersportbaan via Gent Dampoort naar Mariakerke Post. Afstappen aan halte Aziëstraat, op 100 meter van Weba/Decathlon/Rigakaai. Je kan via de trein naar Gent Dampoort komen en vanaf daar bus 6 nemen.

Of je neemt de trein naar Gent Sint-Pieters en stapt daar op een bus van De Lijn 70-71-72-76-77 of 78 naar Gent Dampoort. Daar dan overstappen op bus 6 van De Lijn. Afstappen aan halte Aziëstraat.


Rolstoelvriendelijk?

Blue Rhapsody heeft een ingebouwde lift voor rolstoelen/mindervaliden. De wagen kan dan tot aan de ingang van het schip rijden, daarna moet die zich op de reguliere parking plaatsen.