PRAKTISCH

WAAR VERTREKKEN WE


BLUE RHAPSODY

Vanop het prachtige Havenhuis te Antwerpen - ontworpen door Zaha Hadid.

Je vindt de Blue Rhapsody aan de Noordkaai van het Kattendijkdok (Zaha Hadidplein); het schip vaart af 1 uur na welkomstuur, of eerder indien alle gasten aan boord zijn.

GRACE KELLY

Vlakbij het unieke MAS museum te Antwerpen.

Je vindt Grace Kelly aan de Westkaai van het Verbindingsdok (Londenbrug); het schip vaart af 30 minuten na welkomstuur, of eerder indien alle gasten aan boord zijn.

Stipt vertrek

Indien je toch verlaat bent: geen paniek, contacteer ons per telefoon

Bereikbaarheid KattendijkdokMet de wagen


Op de ring rond Antwerpen neem je afrit 1 (Merksem / Kinepolis). Parkeren kan je op de parking van Port of Antwerp (naast het Pomphuis) = Merantistraat.Met openbaar vervoer


Neem tram 24 tot eindhalte Havenhuis. Deze tram stopt o.a. in het Centraal Station (spoor 3) en rijdt via Deurne tot in Borsbeek.Met de fiets of A-velo


Er bevindt zich een A-velo station aan het Havenhuis (Mexiostraat) en voldoende openlucht fietsstallingen indien je met je eigen fiets toekomt.


Rolstoelvriendelijk


Blue Rhapsody heeft een ingebouwde lift voor rolstoelen/mindervaliden. Verwittig ons vooraf zodat we je ook toegang kunnen geven om met de wagen of taxi op het Zaha Hadidplein te rijden tot aan de ingang van het schip (de wagen moet daarna geparkeerd worden zoals hierboven beschreven).

Bereikbaarheid VerbindingsdokMet de wagen


Op de ring rond Antwerpen neem je afrit 1 (Merksem / Kinepolis). Sla rechtsaf en volg rechtdoor langs Kinepolis, over de brug langs het Havenhuis en verder door tot aan de Scheldekaaien. Parkeren kan je op de openbare openluchtparking Rijnkaai (Rijnkaai 33 - betalend). Van daaruit is het ca. 5 min te voet. Een overdekte betaalparking vind je bij Q-park Godefriduskaai, inrit Zeevaartstraat 11.Met openbaar vervoer


Neem tram 7 tot eindhalte Eilandje (Bataviastraat). Van daaruit is het ca. 5 min te voet.Met de fiets of A-velo


Er bevindt zich een A-velo station aan de Oostkaai van het Verbindingsdok en er is verder voldoende fietsenstalling aanwezig richting Napoleonkaai.


Rolstoelvriendelijk?


Grace Kelly heeft helaas geen ingebouwde lift voor rolstoelen/mindervaliden maar we helpen je heel graag aan boord.