STERRENDINER op Gents WATER

Het beproefde Sterrendiner op het Water komt wegens succes in Antwerpen nu ook naar Gent afgevaren!  Geniet van een heerlijk 4-gangen diner door Danny Horseele (restaurant Horseele*, Gault Millau 17/20) aan boord van het gloednieuwe schip Blue Rhapsody. We vertrekken aan de Rigakaai en varen door het Gents havengebied en sterrenchef Danny is persoonlijk aanwezig op de 4 avonden.


Het Diner

3 Amuses met Champagne

4-gangendiner aan tafel

Aangepaste wijnen en waters


Data

Donderdag 10 juni 2021 (19-23u**)

Vrijdag 11 juni 2021 (19-23u**)

Zaterdag 12 juni 2021 (19-23u**)

Zondag 13 juni 2021 (18-22u)


Prijs

€ 210 pp, incl BTW(*)

(*) indien we niet kan uitvaren omwille van lockdown-regelingen, kan je gratis omboeken naar een andere dinerbeleving OF je geld terugvragen.

(**) we volgen de officiële maatregelen van de Federale regering; start- en eindtijden kunnen dus mogelijks nog wijzigen.

Reserveer en betaal met Ucoin
Olvier de Vinck (Kommilfoo)
Olivier de Vinck (Kommilfoo)
Olvier de Vinck (Kommilfoo)

Enkele reacties van aanwezigen (editie Antwerpen):


"Meer dan super, onthaal, service, locatie maar vooral het diner. Voor de eerste keer geef ik tien op tien en wij gaan al tientallen jaren één of meerdere keren per week uit eten, ... dit verbeteren kan haast niet".


"Het was een super leuke ervaring"


"Het was top!!! chef bezig gezien, schitterend"


"Het was gewoon top, af!!! Echt van genoten, een échte aanrader, om veilig, en ontspannen, te genieten, in deze coronatijd."

Sterrendiner op Gents Water wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dineren op het Water - Yacht Grace Kelly

Over Blue Rhapsody


Een once in a lifetime moment. Dat is de komst van Blue Rhapsody, het schip dat we speciaal en uitsluitend voor evenementiële doeleinden lieten bouwen.


Het schip – 85 meter lang en 11,45 meter breed, is groots, modern, luxueus en verleidelijk met sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen.


Het schip is voorzien van een indrukwekkende bijlboeg en combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Daarnaast wordt service van het hoogste niveau geboden.


Dit fonkelnieuwe schip is sinds juli 2019 dé locatie voor varende evenementen in Nederland, België en Duitsland.


Blue Rhapsody staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden. Een exclusieve lancering van een nieuw merk, een galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 gasten: zij biedt een breed scala aan arrangementen.


Bereid je voor op een next level evenement.

Bereid je voor op Blue Rhapsody.


Corona Proof

Het in 2019 gebouwde schip heeft een ventilatiesysteem wat continu verse lucht aanzuigt van buitenaf, je zit als het ware dus buiten (maar met een dak boven je hoofd).

Sterrendiner op het Water - Blue Rhapsody - de lounge