STERRENDINER op BXL WATER

Dineren op het Water - Yacht Grace Kelly

Over Blue Rhapsody


Een once in a lifetime moment. Dat is de komst van Blue Rhapsody, het schip dat we speciaal en uitsluitend voor evenementiële doeleinden lieten bouwen.


Het schip – 85 meter lang en 11,45 meter breed, is groots, modern, luxueus en verleidelijk met sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen.


Het schip is voorzien van een indrukwekkende bijlboeg en combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Daarnaast wordt service van het hoogste niveau geboden.


Dit fonkelnieuwe schip is sinds juli 2019 dé locatie voor varende evenementen in Nederland, België en Duitsland.


Blue Rhapsody staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden. Een exclusieve lancering van een nieuw merk, een galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 gasten: zij biedt een breed scala aan arrangementen.


Bereid je voor op een next level evenement.

Bereid je voor op Blue Rhapsody.


Corona Proof

Het in 2019 gebouwde schip heeft een ventilatiesysteem wat continu verse lucht aanzuigt van buitenaf, je zit als het ware dus buiten (maar met een dak boven je hoofd).

Sterrendiner op het Water - Blue Rhapsody - de lounge

Enkele reacties van aanwezigen (editie Antwerpen):


"Meer dan super, onthaal, service, locatie maar vooral het diner. Voor de eerste keer geef ik tien op tien en wij gaan al tientallen jaren één of meerdere keren per week uit eten, ... dit verbeteren kan haast niet".


"Het was een super leuke ervaring"


"Het was top!!! chef bezig gezien, schitterend"


"Het was gewoon top, af!!! Echt van genoten, een échte aanrader, om veilig, en ontspannen, te genieten, in deze coronatijd."

Sterrendiner op BXL Water wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hendrik Dierendonck


In 2001 namen Hendrik en zijn vrouw Evelyne de slagerij van Dierendoncks vader in Sint-Idesbald over. Hij verwierf succes met zijn promotie van lokaal vlees, onder meer van het West-Vlaams rood rund, en het gebruik van alle delen van het dier voor consumptie. In 2011 werd hij verkozen tot beste ambachtsman. In 2015 opende hij het restaurant Carcasse in Sint-Idesbald en verkreeg al snel een Michelinster; in Brussel en Ukkel kan je ook terecht in één van zijn ateliers.

Het beproefde Sterrendiner op het Water komt wegens succes in Antwerpen en Gent nu ook naar Brussel afgevaren!  Geniet van een heerlijk 4-gangen diner door Sterrenchef Hendrik Dierendonck aan boord van het gloednieuwe schip Blue Rhapsody. We vertrekken aan de Heembeekkaai, varen door het Brussels havengebied en de sterrenchef is persoonlijk aanwezig op de 3 avonden.


Het Diner

3 Amuses met Champagne

4-gangendiner aan tafel

Aangepaste wijnen en waters


Data

Vrijdag 3 september 2021 (19-23u)

Zaterdag 4 september 2021 (19-23u)

Zondag 5 september 2021 (18-22u)


Prijs

€ 210 pp, incl BTW(*)

(*) indien we niet kan uitvaren omwille van lockdown-regelingen, kan je gratis omboeken naar een andere dinerbeleving OF je geld terugvragen.

Reserveer en betaal met Ucoin