NY EVE Under the Stars

Dineren op het Water - Yacht Grace Kelly

Over Blue Rhapsody


Een once in a lifetime moment. Dat is de komst van Blue Rhapsody, het schip dat we speciaal en uitsluitend voor evenementiële doeleinden lieten bouwen.


Het schip – 85 meter lang en 11,45 meter breed, is groots, modern, luxueus en verleidelijk met sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen.


Het schip is voorzien van een indrukwekkende bijlboeg en combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Daarnaast wordt service van het hoogste niveau geboden.


Dit fonkelnieuwe schip is sinds juli 2019 dé locatie voor varende evenementen in Nederland, België en Duitsland.


Blue Rhapsody staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden. Een exclusieve lancering van een nieuw merk, een galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 gasten: zij biedt een breed scala aan arrangementen.


Bereid je voor op een next level evenement.

Bereid je voor op Blue Rhapsody.


Corona Proof

Het in 2019 gebouwde schip heeft een ventilatiesysteem wat continu verse lucht aanzuigt van buitenaf, je zit als het ware dus buiten (maar met een dak boven je hoofd).

Sterrendiner op het Water - Blue Rhapsody - de lounge
Sterrendiner op het Water - Blue Rhapsody

Laat 2020 ver achter je en vaar het nieuwe en ongetwijfeld betere jaar in met een heerlijk 4-gangen diner aan boord van het gloednieuwe schip Blue Rhapsody. Oudejaarsavond vertrekken we aan het Havenhuis en varen daarna op de Schelde met eersteklas uitzicht op het vuurwerk


Het Diner

Ontvangst met bubbels en 3 amuses

4-gangendiner aan tafel

Wijnen, bier, frisdranken, waters, koffie en thee (5 uren)

Midnight Snack

Inclusief een NY-pretpakket


Muziek

Live achtergrondmuziek door Blueberry Diamond


Datum

Donderdag 31 december 2020 (20u-01u00)


Prijs

€ 199 pp (incl BTW)

Blueberry Diamond


Blueberry Diamond is een muzikaal duoproject opgericht door en bestaande uit zangeres Stefanie De Meulemeester en pianist Pieter Goossens.


Door hun jarenlange samenwerking, passie voor het vak en expertise weten zij op elke muzikale vraag een gepast antwoord te bieden. Of het nu gaat om het opluisteren van een bedrijfsevenement of het muzikaal ondersteunen van een huwelijk of afscheid, zij staan steeds garant voor een professionele en kwalitatieve uitvoering.


Benieuwd naar hun werk? Ontdek of boek ze hier

Copyright © Alle rechten voorbehouden