LOVE boat

Verras je geliefde met Valentijn op onze LOVE boat met een heerlijk 4-gangendiner aan boord van het prachtige gloednieuwe schip Blue Rhapsody. We vertrekken aan het Havenhuis. De vaartocht gaat door de Antwerpse haven. 


Het Diner

Ontvangst met Bubbels en 3 amuses

4-gangendiner aan tafel

Inclusief wijnen, bier, frisdranken, waters, koffe en thee (4 uren)


Datum

Zaterdag 13 februari 2021 (19u-23u00)

Zondag 14 februari 2021 (12u-16u00)

Zondag 14 februari 2021 (19u-23u00)


Prijs

€ 159 pp (incl BTW)*

(*) indien de Love Boat niet kan uitvaren omwille van lockdown-regelingen, kan je gratis omboeken naar een andere dinerbeleving OF je geld terugvragen.

Sterrendiner op het Water - Blue Rhapsody - de lounge
Sterrendiner op het Water - Blue Rhapsody
Dineren op het Water - Yacht Grace Kelly

Over Blue Rhapsody


Een once in a lifetime moment. Dat is de komst van Blue Rhapsody, het schip dat we speciaal en uitsluitend voor evenementiële doeleinden lieten bouwen.


Het schip – 85 meter lang en 11,45 meter breed, is groots, modern, luxueus en verleidelijk met sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen.


Het schip is voorzien van een indrukwekkende bijlboeg en combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Daarnaast wordt service van het hoogste niveau geboden.


Dit fonkelnieuwe schip is sinds juli 2019 dé locatie voor varende evenementen in Nederland, België en Duitsland.


Blue Rhapsody staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden. Een exclusieve lancering van een nieuw merk, een galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 gasten: zij biedt een breed scala aan arrangementen.


Bereid je voor op een next level evenement.

Bereid je voor op Blue Rhapsody.


Corona Proof

Het in 2019 gebouwde schip heeft een ventilatiesysteem wat continu verse lucht aanzuigt van buitenaf, je zit als het ware dus buiten (maar met een dak boven je hoofd).

Copyright © Alle rechten voorbehouden